Recept hozzávalói:
180 gr biotúró (bolti csomagolás)
5 tojás
5 kanál mandulaliszt
3 evőkanál folyós méz (amire a gyerek
nem allergiás!)
vaj, kenéshez
kókuszliszt, kenés utáni szóráshoz
Elkészítés:
A túrót villával áttöröm, egy sokkal
nagyobb tálban. A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztom. A sárgájához
hozzáadom a mézet, ezt kikeverem. A túróra öntöm ezt a masszát.
A jénai tálat vajjal kikenem, és
beszórom kókuszliszttel. A sütőt bekapcsolom, közepes erősségűre. Ezután a
tojások fehérjét kemény habbá verem, majd a túrós tálba borítom. Erre kanalazom
a mandulalisztet, összeforgatom, és a tűzálló tálba átöntöm. Az előmelegített
sütőben kb.40 percig sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése