2014. január 31., péntek

Évzárók, és versenyek a Karácsony jegyében




Egy évvel korábban még a fejfájás miatt, kórházba és szakrendelésekre jártunk a gyerekkel, egyetlen 2012. decemberi évzáróra, vagy versenyre sem tudott a sakkon, vagy búvárúszásnál elmenni.

Második éve űzi mindkét sportot, miután a versenyszerű úszásról elhoztuk, viszont az első évzárókra jutott el. Versenyekből szintén volt bőségesen decemberben, mindkét sportágban.
Egyik hétvégén sakk volt, másikon rövidpályás búvárverseny, a következőkön sakkiskola, megyei versenyek, és hét közben az évzárók.
A versenyeken, és az évzárókon nagy szeretettel osztogattak rengeteg édességet, csomagot, csokoládét. Igen, ezekkel ismét nem sokat tudott kezdeni a gyerek, elraktuk a szekrénybe, és azt mondtuk:

Figyeljük a szavatosságát, amikor a vége felé jár, akkor kicseréljük frissebbre, amit biztos meg lehet majd 2015-ben enni. Hiszen ezt a diétát 2 évig nagyon szigorúan betartjuk, azután elkezdjük majd az eddig tiltott élelmiszerek egyenkénti visszatáplálását. A verseny ajándékok közül a gyerek az okleveleknek, érmeknek és egy sakk készletnek örült a legjobban, mert az érmet, oklevelet a suliban meg lehetett mutatni, a készletet pedig tudja használni.

A búvár évzáróra a többi résztvevőnek mézes kekszet készítettem, a fiamnak bio üdítőt vittünk, enni gyümölcsöt és szárított gyümölcsöt kapott. Először kiosztották az egész évi munka után járó jutalmakat, díjakat, okleveleket és lehetett büfézni. A büfét, egy csapatváltóverseny követte, gyerekekkel és szülőkkel szervezve.

Miután a sok finomságból, a gyerekek eléggé betegre ették magukat , az egyesület vezetője megjegyezte: A verseny, az első hányásig tart a medencében!
Csak remélni mertük, hogy nem az általunk adott gyümölcs lesz az első a vízben... Viszont a fiam csapata első helyen végzett, apáéké pedig az ezüstérmet kapta.



Mézes keksz
Szerencsére, az utóbbi hetekben az a legnagyobb fejfájási problémája a gyereknek, hogy ezekből nem ehet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése